Ved trækkene frigøres spændinger imellem hudlagene og imellem huden og bindevævet. Ligeledes frigøres der forskellige følelser og hormoner i huden. Hudens celler er i øvrigt storproducenter af hormoner og andre, for kroppen, vigtige stoffer. Blandt andet vitamin D, når solen skinner på os. Det er huden, som “styrer” nervesystemet. Den positive følelse, som er relateret til huden, er “harmonisk” og den negative er “uoplagt”. Hjernen glemmer men kroppen “husker” og gemmer alt, hvad der er sket tidligere i dit liv, så massagen sætter gang i glemte hændelser, som på den ene eller den anden måde har påvirket dit hidtidige liv. Din krop er et spejl af dig og dit liv. Med vendepunktmassage sker der endnu flere spontane og hurtige reaktioner end med det traditionelle terapeutiske træk, da massagen strækker sig over et meget større område, nemlig hele hudens udstrækning. Altså hele kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.