Healing og Fjernhealing.


(Universel healing) Healing på celleplan.

Healing er ganske enkelt energioverførsel fra behandler til klient.

Begrebet healing (at gøre hel) indgiver mange mennesker skræk og ængstelse. Det er der ingen grund til. Healing har været kendt i de fleste gamle kulturer, og der er intet at være bange for.

Healing har intet med hypnose eller religion at gøre. Healing er i virkeligheden den mest naturlige form for terapi der findes.

Det er heldigvis også ved at gå op for flere og flere mennesker, at der kan være en dybere betydning i ubalancer eller en sygdom, som i realiteten er “frugten” af utryghed, frygt, vrede, fortvivlelse, stræben og daglige negative belastninger i arbejdsmiljø og i fritid.

Healing er ganske ufarlig, enkel og smertefri.

Energi sendes ind i dine celler og dit væv i hele din krop eller din aura og meridianerne (dit elektriske energifelt) og retter automatisk alle ubalancerop, både fysiske, psykiske og kemiske.

Disse energistrømme, der er universelle, er til rådighed for alt levende, og er altid lige omkring os. Raske mennesker modtager disse energier konstant. Kommer et menneske ud af balance, lukkes energierne ude på grund af blokeringer af et eller flere chakra, negative følelser eller vores meridianer. Er blokeringerne langvarige, bliver mennesket dårligt eller måske sygt. Her kommer healeren ind i billedet, ved at transformere en større dosis af disse livsvigtige energier ind i din krop. Derved bliver alle ubalancer rettet op, og du bliver igen “hel”. Deraf navnet. Det er godt at bruge healing forebyggende.

“Kan man se denne energi”??. Nej, det kan man ikke, men alle kan føle den, hvis du bare øver dig lidt. Vi ser jo heller ikke alle de energier, der gør os i stand til at høre radio, tale i mobiltelefon eller se TV.

Alle mennesker har den healende kraft i sig. Vi skal bare lære at forstå og bruge den. Alt kan heales. Hvis du kommer ud for ulykker, skader eller sygdom, er det ofte fordi du ikke har brugt de ressourcer, som er i dig, eller sagt direkte: Du har ikke væretdet hele menneske, som du virkelig er. Eller, “du har ikke fulgt dit hjerte og været ærlig over for dig selv.” Regelmæssig healing kan forholdsvis nemt forebygge disse ubehagelige hændelser. Healing er en varm og nærværende behandling, som giver dig en følelse af helhed og harmoni med dig selv, universet og naturen.

I virkeligheden er healing den mest naturlige og effektive form for behandling.

Når vi røre ved hinanden eller holder i hånd, foregår der en energioverførsel og dermed en healing sted.

Healing er lys og kærlighed.

Fjernhealing

Hver dag kl. 14,00 og kl. 02,00 sendes der kærlighed og lys til alle, der ønsker at modtage. Sæt eller læg dig blot ned og modtag, hvad du har behov for. Det er helt gratis og ikke farligt.

Healingen varer ca. 20-30 min. Husk at sige tak når du er færdig.

Den dag vi alle bruger den healende kraft og energi, vil krig og hungersnød automatisk forsvinde fra Jordens overflade, og disse onder vil være et overstået kapitel i menneskehedens historie.

Kærlig Hilsen Jørgen.

Lysengel

Lysengel.


Hvornår følte du sidst, at
du var hel ?

Tidsbestilling
Jørgen W. Girotti
tlf.: 21671069