Stress Frigørelse


Fjernelse af negativ stress fra sind og krop

Stress frigørelse
(Joint-Release)   

“Negativ Stress er tit det, som du ikke når at få sagt eller gjort.”

Kort fortalt kommer der, ved berøring, “kortslutning” af stresspunkterne på panden, mere blod til den del af hjernen som vi “tænker” med, og derved kan alle de løbske eller stressede tanker komme på “plads” og der bliver igen ro i “computeren”. Stressede tanker, frygt og angst, tapper dig for energi og forhindrer dig i at tænke klart og rationelt. Stress-frigørelse får hele dit system til at “optræde” normalt igen.

Ved at arbejde med øjenrotationer og de dele af hjernen, hvor vi oplagrer informationer om fx  kommunikation med andre mennesker, og forskellige hændelser, er vi i stand til at afstresse og ændre personlighedsmønstre, som ikke længere er hensigtsmæssige.

Tidligere ubehagelige oplevelser som f.eks. chok, kan i dag forløses på en nænsom og næsten umærkelig måde.

Store eller længerevarende choktilstande er i øvrigt ofte årsag til sukkersyge (diabetes), og ved at gå dybt i underbevidstheden, kan vi finde hændelsen og gradvis, over flere behandlinger, frigøre denne “mystiske” form for følelse. Det siger sig selv, at du er nødt til at have din læge med på ideen, også hvis du selv styrer dit insulinforbrug. Små trin ad gangen, det er afprøvet i flere tilfælde, vil nedsætte dit insulinforbrug betragteligt, og får selv en meget sløv eller tungt “sovende” bugspytkirtel til gradvist at vågne. Her tager vi også zoneterapien til hjælp.

Negativ stress, destress, kan være årsag til eksem og forskellige former for fødevareallergi eller ernæringsmæssige optagelsesproblemer.

På mirakuløs måde får du din smidighed og bevægelighed tilbage, efter at den måske har været træg eller låst fast, på grund af f.eks. slag, ulykker eller lignende. Og alle dine stressede tanker og følelser bliver bevidstgjort og fuldstændigt afstresset på alle planer.

Stress styres af et flugthormon adrenalin, som altid findes i kroppen, for at vi overhovedet er i stand til  f.eks. at stå ud af sengen, gå, springe eller løbe.

Hvis der, af en eller anden grund, har ophobet sig for meget stresshormon i din krop, bliver det til negativ stress. Da er denne metode hurtig og effektiv til frigørelse, og du kan nemt selv lære at bruge den i din hverdag. 

For meget ophobet stresshormon i kroppen, er altid årsag til ubalancer i organer eller i kroppen og tit direkte årsag til depression og sygdom.

Da negativ stress begrænser din energi, føler du, når du bliver afstresset, at du får mere energi til nye og interessante opgaver, som du ikke tidligere har kunnet overkomme.

Denne vidunderlige teknik bruges meget på klinikken, og er som regel påkrævet, som supplement til andre af de terapier, som jeg arbejder med, og den giver altid en ofte tiltrængt ro i hele dig og hele dit system.

Hjernen er din CPU og kroppen din harddisk, hvor alle informationer bliver oplagret.

 Stress-frigørelse er en af de bedste veje til sundhed og ro. Det er din hjerne og dine tanker, der holder dig rask og sund.

Tidsbestilling
Jørgen W. Girotti
tlf.: 21671069