Vendepunktsmassage.


Vendepunktmassage

(Bindevævsmassage med sugekopper udviklet af Jørgen Girotti i 1985)

Forebygger bindevævssygdomme, brystcancer og lymfecancer.

Bindevævsmassage er en såkaldt neuralterapi og hører til gruppen af reflekszoneterapier, ligesom zoneterapi på fødderne, dvs. at den indvirker positivt og afbalancerende på det autonome nervesystem via reflekser i huden. Behandlingen sker ved specielle træk, i et fastlagt mønster og bestemt rækkefølge med sugekopper. Kopperne suger samtidig med, at de forskubber huden på reflekszonerne og løsner sammenvoksede og opfyldte væv i og under huden. Herved frigøres gamle affaldsstoffer, som er forbundet til negative følelser og fedt.

Der dannes også nemmere kollagen, der reducerer rynker og holder huden frisk og ung.

Ved massage på reflekspunkterne bliver de tilhørende organer og steder i kroppen “ringet op” ligesom med en telefonforbindelse, hvor man ringer op fra et sted og får fat i et nummer et andet sted. Balancen mellem det sympatiske og det parasympatiske nervesystem genoprettes, og alle kroppens systemer virker igen optimalt. I kroppen sker dette via det autonome nervesystem, og krop og organer bliver automatisk afbalanceret. Samtidig med, at blod, lymfe og energitilførslen de pågældende steder øges væsentlig, sættes der gang i kroppen og hudens egen healende kraft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ved trækkene frigøres spændinger imellem hudlagene og imellem huden og bindevævet. Ligeledes frigøres der forskellige følelser og hormoner i huden. 

Hudens celler er i øvrigt storproducenter af hormoner og andre, for kroppen, vigtige stoffer. Blandt andet vitamin D, når solen skinner på os. Det er huden, som “styrer” nervesystemet. Den positive følelse, som er relateret til huden, er “harmonisk” og den negative er “uoplagt”.

Hjernen glemmer men kroppen “husker” og gemmer alt, hvad der er sket tidligere i dit liv, så massagen sætter gang i glemte hændelser, som på den ene eller den anden måde har påvirket dit hidtidige liv.

Din krop er et spejl af dig og dit liv.

Med vendepunktmassage sker der endnu flere spontane og hurtige reaktioner end med det traditionelle terapeutiske træk, da massagen strækker sig over et meget større område, nemlig hele hudens udstrækning. Altså hele kroppen.

Bindevævet virker, som depot for fedt, bundet til negative følelser, samt affald fra stofskiftet enten på grund af forkert kost, for lidt motion eller følelsesmæssige oplevelser eller spændinger, som ikke er blevet bearbejdet rettidigt. Når bindevævet er “fyldt helt op” udrenser huden selv i form af bylder, bumser, eksem, udslet, rødme, betændelsestilstande, cellulitis, psoriasis, rosen, osv.

Huden er det største udrensningsorgan vi har, og den spiller i øvrigt en meget vigtig rolle i vores immunforsvar.

Samtidig er huden, fyldt op med mere eller mindre fedt, et forsvar mod kulde eller negative påvirkninger, tanker og følelser.

Hvis man bruger sin krop, som et panser eller et forsvar imod negative følelser, er det som regel tæt forbundet med det at trøstespise eller at sulte sig. Eller at være genert eller indesluttet. Det vi gør, siger og tænker er et udtryk for vore adfærdsmønstre, som typisk kan stamme helt tilbage fra barndommen. Fra vi er 0 til ca. 6 år danner vi vores grundlæggende “livs sandheder”.Når vi bliver voksne, er det ikke sikkert at disse “sandheder” længere er hensigtsmæssige, og vi kommer ud af balance eller bliver syge.

Hvis du føler, at dine gamle sandheder er “brugt op”, kan du med vendepunktmassage, få sat nye og tidssvarende mål for i morgen og for din fremtid.

Vendepunktmassage er udviklet af Jørgen W. Girotti i 1985, og er endnu mere udrensende og befordrende for vækst, end de traditionelle terapeutiske træk. Bindevævsmassagen, og er samtidig en glimrende form for terapi til personlig vækst på grund af målsætningen. Massagen udføres med olie og sugekopper på hele kroppen og i ansigtet. Under massagen bliver både hud, blod og lymfesystemet masseret på en afbalancerende måde. En effektiv måde at udføre lymfedrænage på. 

Derfor er det vigtigt, at trækkene udføres korrekt og i den rigtige rækkefølge og retning.

Det er også meget vigtigt at sætte nogle mål for behandlingen bl.a. eksakte datoer og det præcise antal kg., som du vil tabe eller gøre dig fri for. Det er også vigtigt, da behandlingen er ret effektiv med stor udrensning, at sætte en begrænsning i selve målsætningen, for eksempel, at der ikke må ske mere end, at du f.eks. kan passe dit arbejde, dine børn, mand/kone osv. 

Du har måske konstateret nogle områder på din krop, hvor der sidder lidt for mange gram fedt, som du ikke kan komme af med? Overskud af fedt sidder ofte i bindevævet under huden og er altid forbundet med negative tanker og følelser eller for lidt motion.

For meget fedt kan også være gamle ubehandlede traumer, eller hormonale ubalancer.

Har du i mange år prøvet alle ugebladenes slankekure?
Måske har du cellulite på mave, lår og baller?

Har du gamle skæmmende ar og hud sprængninger, som du vil af med?

Vendepunktmassage er meget effektivt mod disse gener/problemer. Selv gammelt arvæv fra operationer, ulykker og tatoveringer forsvinder gradvist. Simpelthen fordi vi suger dybt ned i hudens bindevæv med sugekopperne og øger blodgennemstrømningen, derved producerer huden hurtigere og nemmere kallogen og nye celler.

Her er det indpakning med vitavrap, og tæppe, der øger temperaturen i huden med ca. 2-3 grader, samt kopper og hampehandske.

Samtidig med at man arbejder med trækkene, kan  der sættes kopper på belastede områder eller på 

akupunktur punkter.

Her, med den store kop, er det blærerefleksen.  

Vi bruger bl.a. adfærdsbarometeret og en præcis målsætning til at bevidstgøre negative følelser relateret til kroppen, og dine belastninger, blokeringer og traumer fra tidligere vil blive frigjort fra både krop og sind.

Ved hjælp af målsætningen bliver du i stand til, fra nu af og langt ud i fremtiden, selv at tage ansvaret for dit liv.

Ryd op i dit indre og ydre stressmiljø. Også i dit værelse, hus eller lejlighed.

Udvid dit bevidsthedsområde.

Opløs gamle fastlåste og sygdomsfremkaldende tanker og handlemønstre.

Kom videre med dit liv.

Nå dine mål hurtigere.

Ban vejen for et sundere og gladere liv.

Dette kunne nemt blive et vendepunkt i dit liv.

Tidsbestilling
Jørgen W. Girotti
tlf.: 21671069